Ihr Merkzettel: 0 Artikel

Klantenservice

Wij helpen u bij het zoeken naar een handelaar in uw omgeving of indien u informatie wenst over onze producten.

Wij helpen u bij de keuze van het juiste STAEDTLER product, beantwoorden vaak gestelde vragen, geven u waardevolle tips en stellen uitgebreide technische informatie ter uwer beschikking!

Wij ontvangen uw e-mail graag op volgend adres: info.be(at)staedtler.com

Onze antwoorden op veel gestelde vragen

Met onze producten natuurlijk! Met een Lumocolor permanent, groen of zwart. Waarom? Omdat deze twee kleuren zeer weer- en lichtbestendig zijn. Ook al gaat jouw abrikozenjam een vergeten bestaan achterin jouw voorraadkast tegemoet, hoef je niks te vrezen - je zal het geschrift op het glas jaren later nog steeds kunnen lezen.

Ook hier kunnen wij helpen. De Lumocolor permanent universele pen laat je toe snel kleine defectjes en scheurtjes op hielen te verbergen. Start je date op de juiste manier - zonder zorgen en met perfecte hielen. PS: voor alle veiligheid, vergeet geen blarenpleister!

Meer informatie over Lumocolor universele stiften

We begrijpen het, je lijdt aan een klein geheugenprobleem. We kunnen helpen. De Lumocolor memo board is een mobiele anti-vergeet assistent die je bijna overal kan vasthechten en die je graag aan bepaalde zaken herinnert. Zelfhechtend en verwijderbaar, je gebruikt het om alle dingen neer te pennen die je niet mag vergeten - en die je zo dus ook niet zal vergeten.

Een universele pen zijnde is de Lumocolor uiteraard voorbestemd om een bijdrage te leveren aan de verkenning van de ruimte. Het is daarom ook geen verrassing dat het Amerikaanse bedrijf ILC Dover Inc. de STAEDTLER all-rounder gebruikt bij de productie van ruimtepakken voor hun astronauten.

Deze term verwijst naar schrijfinstrumenten die beantwoorden aan drie criteria: sneldrogend, niet corrigeerbaar en niet eenvoudig te verwijderen. Maar ook lichtechtheid, watervastheid en vele andere factoren zijn belangrijk, bijvoorbeeld om duurzame documenten op te stellen.  Balpennen zijn bijgevolg documentecht, potloden niet.

Eerst en vooral, ontspan - INK JET Safe is een fantastisch idee. Hierdoor doen onze tekstmarkers niet wat anderen al te vaak wel doen: namelijk vegen en vlekken maken.  Of het nu ink jet afdrukken zijn of handgeschreven notities, gebruik de STAEDTLER Textsurfer classic om te markeren en er zal niks uitgeveegd worden.

Een vaak voorkomende vraag over het lot van vele diepvrieszakjes. Iedereen heeft wel eens eten over dat snel in een zakje in de diepvriezer wordt gestopt. Wanneer het bevrozen blokje weer boven water komt zijn we vaak al vergeten wat er ook weer in zat. Hier kan een oudje trukje met moderne middelen helpen. Gebruik een Lumocolor permanent en schrijf gewoon op het zakje wat erin zit. Jaren later zal het nog steeds leesbaar zijn (maar misschien wel niet meer eetbaar).

Omdat ze daardoor zeer breukvast worden en je er langer kunt mee werken.
A•B•S staat voor Anti Breek Systeem - het geeft onze potloden een stevige verschijning en lange levensduur. Deze innoverende beschermlaag maakt onze kleurpotloden robuster - zelfs wanneer het er hard aan toe gaat; bijvoorbeeld als de jonge artiesten hun interesse of houding verliezen.ample, young artists lose their interest or poise.

Dat hangt volledig af van wat je ermee wilt doen. Wanneer je artistiek creatief wilt zijn bijvoorbeeld, of wilt sketchen, dan raden wij aan een zacht potlood te gebruiken. Wanneer je meer technisch aangelegd bent en wilt lithograferen of  in kaart brengen, dan ben je beter af met een hard potlood. Ons assortiment gaat van 6B tot 6H.

De H is eenvoudig - en duidelijk: het staat voor hard. En de B staat voor Black (zwart). Hoe zachter een potlood is, hoe meer grafiet het bevat en dat is waarom een 6B een diep zwarte tint geeft. Om te schrijven is trouwens HB ideaal - niet te zacht en niet te hard.

Clay, en ook MarsClay, is een speciale industriële klei die in de modelbouw wordt gebruikt. Ook vandaag nog worden ontwerpen van huizen, auto's en producten eerst in klei gevormd. Zijn standaard lichtbruine kleur ondersteunt de evaluatie van het afgewerkte product. Trouwens, STAEDTLER is hier de grootste producent ter wereld.

Waarschijnlijk omdat ze niet AIRPLANE-SAVE zijn zoals onze balpennen, rollers, tekstmarkers en Lumocolor stiften en markers. Eenmaal in de lucht, zorgt dit proces voor een drukegalisatie in de pen zodanig dat deze niet lekt.
Praktisch, netjes en doordacht.

Ergonomie staat voor een efficiënt en comfortabel gebruik van werkmaterialen. Voor een pen betekent dit dat deze goed in de hand moet liggen.
Onze pennen slagen hierin dankzij hun driekantige vorm, welke bijdraagt tot een betere houding van de hand tijdens het schrijven en meer ontspannen handspieren.

Die hervul je uiteraard - milieubescherming is het devies en we kunnen allemaal een bijdrage leveren. Dat is de reden waarom we navulstations aanbieden voor onze Lumocolor en tekstmarker producten. Onze navulinkten zijn niet alleen vriendelijk voor het milieu maar ook voor je geldbeugel.

Al wat je nodig hebt zijn water en een penseel: onze Noris Club aquarell en karat aquarell potloden kunnen zowel droog als nat gebruikt worden. Kleur er gewoon op los en maak je werkje af met aquarelaccenten.

Slimme mensen gebruiken slechts één slijper voor de twee! Onze dubbele slijppotjes bijvoorbeeld - beschikbaar in rood, geel of blauw - laten je toe "normale" potloden (tot 8,2 mm) evenals dikke potloden (tot 10,2 mm) te slijpen. Zorg er wel steeds voor dat het potlood recht gehouden wordt.

Jawel. Bij markeringen met de Textsurfer classic in de kleuren violet en turkoois blijven zowel de tekst als de markeringen duidelijk zichtbaar op de kopie of fax.
De Copy Proof eigenschap maakt je werk eenvoudiger en zorgt voor een optimale leesbaarheid.

Niet netjes, maar het kan.
Hoewel de pen veeg- en watervast is, kan hij met spiritus eenvoudig van de meeste oppervlakken verwijderd worden.

Dat bestaat. Hielen laten vaak lelijke markeringen achter, vooral op PVC-vloeren. Deze kan je gemakkelijk verwijderen met een Mars plastic gom. De strepen zijn in geen tijd weg en de vloer is opnieuw proper.

Krijt heeft inderdaad het nadeel dat het snel afveegt. Na zes maanden in de garage te staan, zullen de markeringen op zomerbanden in de lente nog nauwelijks leesbaar zijn. Gebruik beter een witte Lumocolor non-permanent omnichrom - je markeringen blijven bewaard en kunnen toch nog snel verwijderd worden.

Probeer onze Lumocolor permanent marker 388.
De extrabrede beitelpunt is ideaal om grote markeringen te maken. Je kan verpakkingen en veel meer markeren op een veeg- en watervaste manier. Bovendien zijn de kleuren groen en zwart weerbestendig en geschikt voor gebruik buitenshuis.

Wanneer je goede tekeninkt en kwalitatief transparant papier gebruikt hebt, kan je eenvoudig de fout verbeteren met een speciale gom. De Mars plastic combi wordt ten zeerste aanbevolen voor dergelijk precisiewerk.

We zijn gepassioneerd door potloden en stiften en zijn er altijd door gefascineerd geweest. Met een ervaring van meer dan 175 jaar werken we nog steeds aan vernieuwende producten - zonder onze traditie te vergeten. Daarom produceert onze firma potloden op de traditionele manier en ontwikkelt het daarnaast ook nieuwe modellen zoals de revolutionaire WOPEX.

Met onze prijswinnende STAEDTLER digitale pen.
Een balpen die het leven veel gemakkelijker maakt - zowel onderweg als direct aan de computer. Zolang je onderweg bent, worden je notities, sketchen en andere dingen bewaard op een externe ontvanger - éénmaal terug thuis of op kantoor, kan je de gegevens direct overzetten op je computer om verder te verwerken.

We kunnen dit uiteraard nooit aanmoedigen. Maar we hebben wel een legale weg om je hersenen een handje te helpen: onze potloden met wiskundige formules en de tafels van tien. Je zal ze niet mogen gebruiken tijdens een examen wiskunde, maar ze kunnen je wel helpen bij het vanbuiten leren.

Eerst en vooral, laat het je niet ontmoedigen! Oefening maakt perfect - ook op gebied van spelling, dus niet wanhopen. En zolang je schrijven niet foutloos is, gebruik je gewoon onze inktuitwisser. Het ene uiteinde is om te wissen, het andere om terug netjes en fijn te overschrijven.

Bijvoorbeeld met onze triplus fineliner, welke beschikbaar is in vele verschillende kleuren. Daarmee tover je een regenboog op een papier zelfs gedurende regenweer dat een ganse week duurt, daarmee laat je zure gezichten terug lachen. Dankzij zijn ergonomische driekantige vorm, worden schrijven en tekenen kinderspel.

Heb je FIMO al geprobeerd? Onze ovenhardende boetseerklei biedt enorm veel ruimte voor creativiteit en is leuk voor het hele gezin. Of het nu Kerstversiering, juwelen of een sleutelhanger is, probeer het gewoon! De FIMO sites op het internet bieden veel inspiratie en knutselinstructies.