Ihr Merkzettel: 0 Artikel

 • J.S. Staedtler - Uitzonderlijke karakters.

  De indrukwekkende, unieke J.S. Staedtler collectie voorziet in buitengewone schrijfinstrumenten voor uitmuntende schrijfprestaties. Deskundig vakmanschap voor persoonlijkheden die indruk willen maken op het leven. Tegelijkertijd brengen de verfijnde productlijnen hulde aan de pioniersgeest van de stichter van onze onderneming en tonen ze  perfectie en exclusiviteit tot in de kleinste details.

 • Princeps

  Klassiekers zoals onze Princeps overleven hun tijd. Vervaardigd uit de allerfijnste materialen zijn deze schrijfinstrumenten kostbare zeldzaamheden, die niet enkel elegant zijn in verschijning maar ook in karakter.

 • Bavaria

  Ontstaan uit de sterke verbondenheid van het bedrijf met zijn land van oorsprong. Ervaar zelf de buitengewone gratie en luxueus design van dit betoverend schrijfinstrument. Niets minder dan een fonkelende schat in uw hand.

 • Eminentes

  Deze strikt gelimiteerde editie herdenkt een aantal buitengewone persoonlijkheden van de moderne geschiedenis: Albrecht Dürer, Richard Wagner, Giuseppe Verdi en Louis XIV. Ondanks hun verschillen hadden ze één ding gemeen: ze hebben de wereld mee gemaakt tot wat deze vandaag is.

 • Pen of the Season

  Elk seizoen een nieuw creatief en uniek model - wereldwijd strikt gelimiteerd. Kies een vulpen welke hoogwaardige kwaliteit verbindt met de buitengewone creativiteit van internationale kunstenaars.

 • Accessoires

  Ontstaan uit de passie om zowel perfectie als bescherming voor onze producten te bieden. De kwaliteitsetuis van de J.S. Staedtler collectie zijn het bewijs van onze toewijding en liefde voor het detail en ons engagement voor het leveren van perfectie.

J.S. Staedtler collectie

De indrukwekkende, unieke J.S. Staedtler collectie voorziet in buitengewone schrijfinstrumenten voor uitmuntende schrijfprestaties. Deskundig vakmanschap voor persoonlijkheden die indruk willen maken op het leven. Tegelijkertijd brengen de verfijnde productlijnen hulde aan de pioniersgeest van de stichter van onze onderneming en tonen ze  perfectie en exclusiviteit tot in de kleinste details.

De prachtige schrijfinstrumenten van de J.S. Staedtler collectie zijn beschikbaar in volgende uitvoeringen:

Princeps - een kostbare zeldzaamheid.

Uniek zijn is een kwestie van houding. We hebben de Princeps lijn gecreëerd als een fijne balans tussen deskundig vakmanschap en een innovatieve geest. Alleen al het lichaam, gemaakt van met de hand gesorteerd zwart walnoot hout, is zeer indrukwekkend en geeft aan dit schrijfinstrument zijn opmerkelijk onderscheidend karakter.

Albertus Durerus Noricus - Enig in zijn soort.

Hulde aan één van de meest creatieve Duitsers die ooit geleefd heeft. De Albertus Durerus Noricus lijn werd ontworpen als een uniek gedenkteken voor een opmerkelijke persoonlijkheid. Dit strikt gelimiteerde schrijfinstrument is werkelijk uniek dankzij zijn opdruk op hoogwaardig kwaliteitsleder en zijn handgepolijste 18 karaats gouden punt.

Richard Wagner - Ongeëvenaarde kracht.

Zijn onuitputtelijke energie was misschien het enige wat deze man zijn uitzonderlijke talent kon overtreffen. De Richard Wagner vulpen brengt hulde aan deze karaktereigenschap - een eigenschap die Wagner tot één van de meest vernieuwende figuren van de Europese muziekscene maakte. De afdruk van zijn portret en handtekening op het leder maken deze strikt gelimiteerde lijn werkelijk uniek, net als de 18 karaats gouden punt en de dop die ingelegd is met ebbenhout en ivoorsteen.

Giuseppe Verdi - Een bescheiden genie.

Het was zijn talent om uit kleine details grote effecten te creëren dat van hem waarschijnlijk Italiës meest belangrijke operacomponist ooit maakte. De Giuseppe Verdi editie brengt eer aan deze uitzonderlijke artiest. Elk van de 200 vulpennen van deze beperkte editie is uniek. De productlijn put zijn unieke karakter uit het hoogwaardig leder dat bedrukt is met Verdi's portret en handtekening en de verfijnde ebbenhouten elementen op de clip.

Louis XIV - Liefhebber van kunst en cultuur.

De Zonnekoning, Louis XIV, was een sterke persoonlijkheid met een grote passie voor kunst en cultuur. Ter ere van zijn 375e verjaardag werd deze editie strikt gelimiteerd op 375 stuks wereldwijd. De speciale opdruk van zijn portret en handtekening op het leder geven de vulpen zijn unieke verschijning.

Bavaria - Een eerbetoon aan Bayern.

Alles eraan is uniek. Elk detail straalt een buitengewone glans uit. Deze strikt gelimiteerde vulpen geeft je het geweldige gevoel een eigen schat te bezitten, een unieke schat, al even speciaal als zijn naam "Bavaria".

Pen of the Season.

Elk jaar ontwerpen vier internationale kunstenaars elk een schrijfinstrument voor de J.S. Staedtler collectie. Vulpennen met 18 karaat witgoud ontmoeten artistieke vrijheid. Deze symbiose resulteert in de regelmatige creatie van buitengewone en unieke kunstwerken - in een wereldwijd gelimiteerde editie.

Accessoires - Uit liefde voor het detail.

Met veel respect voor elk detail hebben we accessoires voor de J.S. Staedtler collectie ontwikkeld, welke ons repertoire perfect aanvullen: hoogwaardige etuis en houders, ontwikkeld om het alledaagse leven net dat beetje eleganter te maken.