Ihr Merkzettel: 0 Artikel

Initium collectie

Uw stijl. Uw keuze.

Individuele stijl en persoonlijke klasse hebben niets met toeval te maken. Integendeel, ze zijn het resultaat van goede beslissingen en juiste perspectieven. Een stijlvolle expressie van uw karakter is uw eigen keuze. Ontmoet de vormgevers van de Germaanse schrijfcultuur. Ontdek de verschillende facetten van de STAEDTLER Initium collectie.  Kies tussen briljante, hoogwaardige hars, kostbaar hout of het fijnste leder.

De hoogwaardige schrijfinstrumenten van de Initium collectie zijn beschikbaar in volgende uitvoeringen:

Resina - Uitzonderlijk elegant.

Een indrukwekkende en karakteristieke verschijning. De Resina lijn combineert een cool design met een ruime waaier aan kleuren. De hoogwaardige hars zorgt voor een waarlijk glinsterend effect.

Lignum - In elk opzicht anders.

Wat u ook mag verwachten, de Lignum collectie zal al deze verwachtingen overstijgen. U ontdekt een schrijfinstrument dat zijn gelijke niet kent. Keuze tussen hoogwaardig pruimelaar of esdoorn - waarvan de structuur telkens het individuele karakter bepaalt. Elke pen is waarlijk uniek.

Metallum - Koele elegantie.

Geen ander hoogwaardig materiaal kan de moderne tij dsgeest, technische finesse en fucntionele perfectie zo elegant samenbrengen als verfijnd geanondiseerd aluminium. Het met de hand gepolijste oppervlak geeft de Metallum lijn een fluweelachtig gevoel en creeert een fascinerend contrast met de matte, verchroomde metalen onderdelen. Deze pen staat voor karakter en vertegenwoordigt superlatieve kwaliteit, veeleisendheid en moderniteit.

Corium Simplex - Klassiek. Stijlvol. Gewoon mooi.

Schrijven wordt opnieuw een unieke ervaring die u echt voelt. De aangename en natuurlijke warmte van het leder - met de grootste omzichtigheid manueel aangebracht rond elke pen - en het tijdloze design, maken dit schrijfinstrument tot een klasse apart.

Corium Urbes - Uw stijl. Uw stad.

Corium Urbes is een eerbetoon, een individuele hommage aan alle verschillende steden in de wereld. Het is niet aan ons om te beslissen welke stad het beste bij u past. We kunnen u wel doen verlangen naar New York of Parijs, Londen of Peking, Moskou of Hong Kong of de stad van onze stichter: Nuremberg.

The Pencil - Voel het verschil.

De toekomst is, uiteraard, digitaal, zoals onze huidige generatie dat ook al is. De toekomst zal ons ongetwijfeld weer een aantal zeer gewilde en aantrekkelijke nieuwigheden brengen. 'The Pencil' is hier één van. Stijlvol in design en uniek in zijn kunnen, verbindt dit unieke potlood moeiteloos de analoge met de digitale wereld.

Organizer Pen - Organisatietalent.

Of het nu is om briljante ideeën, voorbijgaande gedachten of nieuwe afspraken te noteren - schrijfmaterialen voor dagelijks gebruik moeten stevig zijn, gebruiksvriendelijk en zowel minimalistisch als modern qua design. STAEDTLER Premium voldoet helemaal aan deze vereisten met de Organizer Pen collectie. Deze handige all-rounders verenigen kwaliteitsmaterialen met uitstekend vakmanschap in een uitzonderlijk aantrekkelijk design - niet te dik, niet te dun en niet te zwaar. Ideaal voor gebruik met organizers.

Accessoires - Begeleid door klasse.

Heel vaak zijn het de kleine nuances die net dat tikkeltje meer geven aan een bepaalde stijl. Door deze stijl te benadrukken met bijpassende accessoires, kunt u de perfecte look creëren. De STAEDTLER Initium collectie biedt een kleine, maar exclusieve collectie aan accessoires om uw persoonlijke stijl te benadrukken.