Ihr Merkzettel: 0 Artikel

Kwaliteit - Made in Germany en internationaal

STAEDTLER is fier op zijn lange productietraditie in Duitsland.

Overal ter wereld wordt MADE IN GERMANY als garantie bezien voor topkwaliteit.

Naast vele gebruikersvoordelen staat de STAEDTLER merkkwaliteit ook voor productveiligheid. Want vele van onze producten zijn ontworpen om gebruikt te worden door kinderen. Aan materialen die geen gevaar voor de gezondheid en producten die veilig zijn in het gebruik wordt hoogste prioriteit gegeven. 

De kwaliteit van onze producten wordt constant gecontrolleerd. Van de eerste fasen van de ontwikkeling en de selectie van grondstoffen tot het afgewerkte product zelf en het transport, alle sectoren in de firma zijn onderworpen aan kwaliteitsnormen en worden voortdurend onderzocht.


Om ervoor te zorgen dat kinderen onbezorgd hun creativiteit de vrije loop kunnen laten, staan we erop dat onze producten voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen. Wij bij STAEDTLER hebben daarom vrijwillig extreem strenge minimale vereisten opgelegd aan onze ontwikkelings- en productieafdelingen.

Het spreekt voor zich dat wij ook voldoen aan de strenge Europese normen. Om consumenten meer veiligheid te bieden wat betreft samenstelling, waarschuwingen en inhoud, worden STAEDTLER producten duidelijk gelabeld met eenvoudig begrijpbare symbolen: Alle producten die ontwikkeld zijn voor kinderen zijn conform de Europese Veiligheidsrichtlijn voor Speelgoed en zijn gemarkeerd met het CE symbool.


De tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten behouden is voor ons hoogste prioriteit.

De merknaam STAEDTLER staat synoniem met de belofte dat onze producten veilig en betrouwbaar zijn en dat ze door zowel kinderen als volwassenen zonder enig risico gebruikt kunnen worden.

Wanneer het gaat over onze producten en klantendienst hanteren wij hoge maatstaven. Een consequent, aanhoudend systeem van kwaliteitsmanagement garandeert dat deze normen gehaald worden.