Ihr Merkzettel: 0 Artikel

efficient for ecology

Ecologisch EN efficiënt tegelijkertijd - STAEDTLER producten zijn "efficient for ecology"

De bescherming van het milieu, de verbruiker en de werknemer zijn voor STAEDTLER enorm belangrijk.

Een volledig geïntegreerd en uniform milieubeschermingsprogramma is een vanzelfsprekend onderdeel van onze milieufilosofie "efficient for ecology".

Lang voor het verschijnen van vele eco-standaards en milieuzegels toonde STAEDTLER al zijn verantwoordelijkheid als onderneming door milieuvriendelijke productieprocesses en zelf-opgelegde eco-controles.


STAEDTLER® handelt ecologisch

Reeds bij de ontwikkeling van een productassortiment stellen wij de vereiste dat onze producten verenigbaar moeten zijn met het milieu, een lange levensduur moeten hebben en een voordeel moeten bieden aan de consument. 

Door een zelf-opgelegd eco-controle programma voldoen vele STAEDTLER producten reeds van bij het begin aan vele ecologische criteria.  Grondstoffen en energie worden zo spaarzaam mogelijk gebruikt en er wordt veel aandacht besteed aan recyclagemogelijkheden en het beperken van de afvalberg.

Op deze manier hoopt STAEDTLER, een bedrijf gebaseerd op traditie, te garanderen dat onze producten en hun productie zo weinig mogelijk nadeel bezorgen aan het milieu.


STAEDTLER® handelt efficient

Door het hoge milieubewustzijn vinden besparingen plaats op alle niveaus. Het doel is een vermindering van de CO2-uitstoot in alle processen. De producten die we ontwikkelen zijn ingenieus, verenigbaar met het milieu en bovenal efficiënt voor de gebruiker. 

Wij bij STAEDTLER hechten veel belang aan de levensduur van onze producten - want iets dat lang mee gaat, moet voor een lange tijd niet vervangen worden. Onze klanten stellen hoge eisen aan onze producten, welke wereldwijd gekend zijn voor hun kwaliteit.

Transparante en klantgerichte informatie over producteigenschappen en hun milieuvriendelijkheid sluit aan bij de servicefilosofie van ons bedrijf. Dit heeft ook betrekking op het gebruik en weg gooien van onze producten.


Ecologisch toegevoegde waarde van bij het begin

Bij STAEDTLER nemen we de volledige ecologische ketting in acht.

Bestaande producten en productieprocessen worden voortdurend herzien of ze geoptimaliseerd kunnen worden en of ze voldoen aan "ecologische efficiëntie".

De aankoop van grondstoffen evenals de productie is gebonden aan internationale en bijzonder strenge Europese richtlijnen.

Door het unieke en volledig PVC-vrije aanmaken van fijnstiften, realiseren wij - als de grootste fabrikant van fijnstiften in Europa - een milieuvriendelijke productie in onze hoofdzetel in Duitsland terwijl wij eveneens beantwoorden een de hoogste kwaliteitseisen.

Continually improved formulations increase the longevity of the products and thus the degree of ecological efficiency.
And when product solutions from STAEDTLER are not only environmentally friendly, but also durable, long-lasting and have a high user benefit, they are considered “efficient for ecology” by STAEDTLER.

In the creation of new processes and search for new materials, we allow ourselves to be inspired by nature.

Product highlights developed from bionics are absolute “world's firsts,” such as our coloured leads with the Anti-Break-System (or A·B·S for short).
Especially efficient and ecological here is that the richly coloured, high-quality lead core is surrounded by a unique white protective coating, providing significantly higher break-resistance of the lead.

As it doesn't need to be sharpened as often, the service life of the pencil is increased, thereby offering a higher benefit for the user.

 

Of productoplossingen met de innoverende "DRY SAFE" inkt technologie:

STAEDTLER schrijfinstrumenten met deze technologie, zoals de stiften en markers uit het Lumocolor gamma, blijven klaar voor gebruik, ook na langdurig gebruik ervan.

Ze kunnen dagen na elkaar open blijven liggen zonder uit te drogen.

Ook hier is er een voordeel voor de gebruiker, namelijk de veel langere levensduur van het product, wat betekent dat de producten niet zo vaak vervangen dienen te worden.

Ook hier is er een voordeel voor de gebruiker, namelijk de veel langere levensduur van het product, wat betekent dat de producten niet zo vaak vervangen dienen te worden. En ook niet te vergeten onze STAEDTLER fijnstiften met uitstekende eigenschappen of gewoonweg één van onze producten "efficient for ecology".

Moeiteloos en met een zacht schrijfgevoel glijdt de fijnstift over papier en laat een gitzwarte, egale grafietlijn achter.

Ze zijn universeel en geschikt voor alle vulpotloden.

De unieke eigenschap: ze worden gemaakt in een volledig ecologisch productieproces - zonder PVC of zachtmakers. Dankzij hun hoge elasticiteit zijn onze fijnstiften bijzonder breukvast.

STAEDTLER werkt er intensief aan om verdere vernieuwingen te bedenken die de term "efficient for ecology" waardig zijn. Als één van de oudste industriële ondernemingen in Duitsland is STAEDTLER trots op zijn lange productietraditie en zal deze verstevigen en behouden in de toekomst.

Om een blijvende leef- en milieukwaliteit te garanderen, zijn alle productieprocessen bij STAEDTLER onderworpen aan het motto "efficient for ecology", vandaag en in de komende jaren. Deze filosofie is een stimulatie om voortdurend te werken aan toekomstgerichte processen en productverbeteringen in het belang van de gebruiker, het milieu en de efficiëntie.